Bal paora u četvrtak u „Belavili“

6. decembra 2019.

Deveti po redu Bal paora biće održan u četvrtak, 12. decembra u Restoranu „Belavila“ u Kikindi, sa početkom u 20 sati. Svi koji se bave bilo kojom granom poljoprivrede su dobrodošli, a karte se mogu nabaviti u Poljoprivrednoj apoteci „Poljopromet“, na adresi Iva Lole Ribara 42b. Broj mesta je ograničen. 

Kao i prethodnih godina, i ovog decembra poljoprivrednici će se „Balu paora“, svečanoj manifestaciji zabavnog karaktera. Prema rečima idejnog tvorca, Miloša Šibula, sve je počelo pre 9 godina:

Sasvim slučajno smo se našli Stojan Padejčev i ja, i konstatovali da mi koji se bavimo poljoprivredom nemamo zvanični skup. Tako smo došli na ideju da organizujemo „Bal paora“ u decembru, kada su svi radovi gotovi i kada su poljoprivrednici slobodni – kaže Šibul.

Naš sagovornik ističe da su svi, koji se na bilo koji način bave nekom od grana poljoprivrede, dobrodošli:

Imamo stalne goste, koji dolaze na „Bal“ od samog početka, ali uvek bude i novih zvanica. Svake godine je ovaj skup dobro posećen, prethodne smo imali goste iz Bačke i iz Rumunije.

Za dobru atmosferu devetog „Bala paora“ biće zadužena popularna folk pevačica Viki Miljković. Osim nje, goste će zabavljati i „Kvatro bend“.

 

SMS Oglasi

Ukucajte OGL napravite razmak tekst vašeg oglasa i sve to pošaljite na 2399.
Oglasi se emituju 5 puta u toku dana, u sedećim terminima: 08:08, 10:10, 12:12, 15:15, 17:17.
Cena oglašavanja za jedan dan iznosi 100 din + PDV.