Bogat muzički program 34. „Dana ludaje“

4. septembra 2019.

Kikinđani i gosti našeg grada će i ove godine moći da uživaju u bogatom programu tradicionalne manifestacije „Dani ludaje“. Festival posvećen bundevi biće održan 34. put, od četvrtka, 19. septembra do nedelje 22. septembra. Organizatori su i ove godine pripremili žanrovski raznovrstan muzički program.

Prve večeri, u četvrtak, sa početkom u 21 sat, nastupiće naši sugrađani, Hor „Attendite“. U petak, 20. septembra, sa početkom u 21 sat pevaće naš poznati pop muzičar Željko Joksimović, a nakon njega, na bini na gradskom trgu nastupiće popularni folk pevač Aca Lukas.

Prvog dana vikenda, u subotu, 21. septembra, program će biti posvećen narodnoj muzici. Sa početkom u 21 sat koncert će održati Mitar Mirić, a nakon njega i jedna od najvećih folk zvezda na ovim prostorima, Dragana Mirković.

Poslednjeg dana manifestacije, sa početkom u 19 sati očekuje nas nastup jedinstvenog internacionalnog benda „Salsa y Punto“, koji čine muzičari sa Kube i iz Srbije. Muzički program ovogodišnje manifestacije zatvoriće nastup fank-rok benda iz Beograda „Deca loših muzičara“.

SMS Oglasi

Ukucajte OGL napravite razmak tekst vašeg oglasa i sve to pošaljite na 2399.
Oglasi se emituju 5 puta u toku dana, u sedećim terminima: 08:08, 10:10, 12:12, 15:15, 17:17.
Cena oglašavanja za jedan dan iznosi 100 din + PDV.