„Deda Mrazovo novogodišnje selo“ otvoreno u prisustvu zamenika ambasadora Finske

23. decembra 2022.

Danas je u dvorcu Nojhauzen u Srpskoj Crnji otvorena petodnevna  manifestacija  „Deda Mrazovo novogodišnje selo“. Ovaj događaj promoviše dvorac Nojhauzen, kao jednu od turističkih atrakcija Srpske Crnje. U skladu sa predstojećim praznicima, biće okićen i ukrašen. kako bi svi koji to žele mogli da ga posete. Deca mogu videti Deda Mraza, fotografisati se sa njim i poneti lepe uspomene sa ovog mesta.

Saradnja sa ambasadom Finske započela je prošle godine, kada su njegova ekselencija Kimo Lahdevirta, predsednik Opštine Vladimir Brakus i David Makević, izvršni direktor „Srbije u ritmu Evrope“ potpisali ugovor o saradnji, a ove godine na ovom velikom takmičenju deca iz Nove Crnje predstavljala su Finsku. Prilikom današnjeg otvaranja manifestacije „Deda Mrazovo novogodišnje selo“ predsednik opštine Nova Crnja Vladimir Brakus istakao je da će se saradnja nastaviti:

Manifestacija će trajati pet dana, uz bogat prgram, pre svega za najmlađe. Na mnogo polja radimo svim snagama i trudimo se da meštani osete sav naš trud, kao i pogodnosti i benefite života u našoj opštini -rekao je Brakus.

Svečanom otvaranju prisustvovao je i zamenik ambasadora Finske u Srbiji Lassi Harmala:

Veoma sam zadivljen i impresioniran izgledom dvorca Nojhauzen, vidi se da je opština Nova Crnja uložila dosta da bi sve ovako lepo izgledalo. U Finskoj, kao i ovde, Božić je veoma važan praznik, koji okuplja porodice i prijatelje -rekao je Harmala.

Direktor TO Nova Crnja, Nikola Tolčin izrazio je veliko zadovoljstvo što je i ove godine organizovano Deda Mrazovo novogodišnje selo, sa još bogatijim programom koji će duže trajati:

Veliki broj prijava, kada su u pitanju paketići i veliko interesovanje za predstave nam potvrđuju da radimo pravu stvar. Imamo veliku podršku lokalne samouprave, bez koje ne bismo uspeli ni organizaciono i finansijski- rekao je Tolčin.

SMS Oglasi

Ukucajte OGL napravite razmak tekst vašeg oglasa i sve to pošaljite na 2399.
Oglasi se emituju 5 puta u toku dana, u sedećim terminima: 08:08, 10:10, 12:12, 15:15, 17:17.
Cena oglašavanja za jedan dan iznosi 300 din + PDV.