Direktor Nino Žuvela o dostignućima i planovima JKP „Osmi avgust“

14. oktobra 2019.

Javno komunalno preduzeće „Osmi avgust“ iz Srpske Crnje, obeležilo je ove godine deset godina postojanja. Osim što je kupališna sezona na bazenu bila najbolja do sada, firma je uspešno poslovala tokom cele godine. 

Direktor JKP „Osmi avgust“, Nino Žuvela, kaže da su najznačajnije investicije bile kupovina dva autobusa za prevoz đaka i kupovina kamiona za odnošenje smeća:

U planu je podmlađivanje celog voznog parka, zarad veće bezbednosti i udobnosti putnika. Pored pomenutih investicija, rešavani su i problemi divljih deponija, kao i premeštanje istih na registrovane deponije – kaže Žuvela.

Naš sagovornik ističe i da je na teritoriji cele Opštine Nova Crnja obavljeno redovno servisiranje satova za vodu, kao i praženjenje septičkih jama i čišćenje dimnjaka:

Takođe, sanirana su i dva velika kvara na vodovodnoj mreži u Aleksandrovu i Srspskoj Crnji. Radi se i na održavanju prostora između Parka Menoš i Graničnog prelaza, kao i svih poverenih groblja. 

U proteklom periodu, zakrpljene su udarne rupe na kolovozu, posebno na lokalnim putevima Nova Crnja – Toba, Srpska Crnja – Radojevo, kao i u naseljenim mestima Vojvoda Stepa i Radojevo.

Direktor Žuvela za naš radio objašnjava koji su radovi trenutno u toku, i šta je još u planu da se uradi:

U toku su radovi u Radojevu, gde se dovršava kapela, kao i prilaz kapeli. Takođe, rade se i parking, plato ispred kapele i ograda oko groblja. U planu je i obnova puteva u ostalim mestima na celoj teritoriji Opštine Nova Crnja. 

Javno komunalno preduzeće „Osmi avgust“ posluje radi obezbeđivanja trajnog obavljanja delatnosti od opšteg interesa i urednog zadovoljavanja potreba svojih korisnika.

 

 

SMS Oglasi

Ukucajte OGL napravite razmak tekst vašeg oglasa i sve to pošaljite na 2399.
Oglasi se emituju 5 puta u toku dana, u sedećim terminima: 08:08, 10:10, 12:12, 15:15, 17:17.
Cena oglašavanja za jedan dan iznosi 100 din + PDV.