Nova Crnja: Fondacija Novaka Đokovića obezbedila paketiće za decu čiji su roditelji korisnici novčane socijalne pomoći

21. decembra 2023.

Danas je u Domu kulture u Srpskoj Crnji upriličena dodela novogodišnjih paketića za 123 mališana, uzrasta od 3 do 7 godina, čiji su roditelji korisnici novčane socijalne pomoći. Paketiće, koji su individualizovani po uzarstu i polu deteta, obezbedila je Fondacija Novaka Đokovića:

Drago nam je što je Fondacija ove godine razmatrala situaciju u našoj opštini, jer Nova Crnja ima veliki broj korisnika socijalne pomoći. U celoj opštini ima 326 porodica koje primaju novčanu socijalnu pomoć. Osim paketića, Fondacija Novaka Đokovića obezbedila je i predstavu i druženje sa Deda Mrazom – objasnila je Ljiljana Kovačević, direktroka Centra za socijalni rad Nova Crnja.

Ceo tim Fondacije Novaka Đoković, kroz „Karavan sreće“ već deset godina putuje po celoj Srbiji uoči novogodišnjih i božićnih praznika, kako bismo pomogli socijalno ugroženim porodicama:

Kako se zalažemo za edukaciju i pristup obrazovanju za svu decu, tako nam je važno i da u ovom periodu u njihovo detinjstvo unesemo bezbrižan duh i da ih obradujemo poklonima -Maja Kremić, nacionalna direktorka Fondacije Novak Đoković,

Događaju su prisustvovali i predstavnici lokalne samoupave, Vladimir Brakus, predsednik Opštine Nova Crnja, i njegov zamenik Dragan Daničić, koji su zahvalili Fondaciji na donaciji.

SMS Oglasi

Ukucajte OGL napravite razmak tekst vašeg oglasa i sve to pošaljite na 2399.
Oglasi se emituju 5 puta u toku dana, u sedećim terminima: 08:08, 10:10, 12:12, 15:15, 17:17.
Cena oglašavanja za jedan dan iznosi 300 din + PDV.