Preko 30 hiljada posetilaca ove sezone na bazenu u Srpskoj Crnji

27. septembra 2019.

Ovogodišnja kupališna sezona na bazenu u Srpskoj Crnji može se okarakterisati kao najbolja od svih dosadašnjih, kako po broju posetilaca, tako i po raznovrsnom programu za mlade i broju realizovanih projekata. 

Tokom protekle letnje sezone bilo je čak 60 dana za kupanje, tokom kojih je na bazenu bilo i preko 500 posetilaca, a u julu mesecu bila je organizovana i letnja škola plivanja koja je bila besplatna.

Direktor JKP „Osmi avgust“, Nino Žuvela, kaže za naš radio da je tokom ovogodišnje sezone akcenat bio na programima koji su namenjeni mladima:

Svakog vikenda organizovano je noćno kupanje, a u okviru muzičkog programa gostovali su razni bendovi i pevači. Takođe, i preko dana, kako vikendom tako i tokom radne nedelje, bile su organizovane žurke sa di-džejevima – kaže Žuvela.

Još jedna od novina na bazenu u Srpskoj Crnji ovog leta bila je i tenda, ispod koje su posetioci mogli da se rashlade tokom vrelih dana, uz veoma široku ponudu napitaka.

Takođe, u cilju poboljšanja bezbednosti, kako na bazenu, tako i u celoj firmi, uveden je video nadzor. Postavljeni su i reflektori iznad bazena, radi veće sigurnosti tokom noćnog kupanja – rekao je Žuvela, i dodao da se nakon ove veoma uspešne sezone, već smišljaju nove ideje i planovi za narednu godinu.

 

SMS Oglasi

Ukucajte OGL napravite razmak tekst vašeg oglasa i sve to pošaljite na 2399.
Oglasi se emituju 5 puta u toku dana, u sedećim terminima: 08:08, 10:10, 12:12, 15:15, 17:17.
Cena oglašavanja za jedan dan iznosi 100 din + PDV.