„Srbija u ritmu Evrope“: Nova Crnja će predstavljati Maltu

10. marta 2021.

Opština Nova Crnja će već četvrtu godinu zaredom imati predstavnika na najvećem regionalnom muzičkom takmičenju dece i mladih „Srbija u ritmu Evrope“, a na jesen u televizijskom prenosu mlade devojke iz ove opštine predstavljaće Maltu.

David Makivić, direktor “Ritma Evrope“ kaže da je Nova Crnja već iskusan učesnik ovog velikog takmičenja:

Imamo izuzetnu višegodišnju saradnju sa Opštinom Nova Crnja. Ove godine predstavljaće Maltu i nadmetaće se uz još 23 grada i opštine iz naše zemlje. Kroz nevladin sektor pozitivan efekat saradnje je prisutan i verujemo da će se u tom smislu ona i nastaviti – rekao je Makivić.

Ovogodišnji tim Nove Crnje na takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ činiće šest mladih devojaka od kojih će 4 plesati a dve pevati. Tamara Zvekić, učenica trećeg razreda Srednje škole „Đura Jakšić“ ima čast i priliku da već treći put predstavlja svoju opštinu:

Zadovoljstvo mi je što i ove godine učestvujem. Prošle godine smo zbog epidemiološke situacije samo snimali spotove, dok je pretprošle godine bio uživo televizijski prenos. Neka bude treća sreća i da ove godine pobedimo – kaže Tamara.

Osim Tamare, na takmičenju će pevati i studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, Anđela Stojčić, dok će Kristina Došlov, Marina Stanković, Maja Eremić i Jelena Manojlović plesati.

Sve učesnike u narednom periodu očekuju pripreme za takmičenje koje će u septembru prenosti TV Prva.

 

SMS Oglasi

Ukucajte OGL napravite razmak tekst vašeg oglasa i sve to pošaljite na 2399.
Oglasi se emituju 5 puta u toku dana, u sedećim terminima: 08:08, 10:10, 12:12, 15:15, 17:17.
Cena oglašavanja za jedan dan iznosi 100 din + PDV.