Objavljen Javni poziv za za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stanovima na teritoriji opštine Nova Crnja

25. avgusta 2021.

Na oglasnoj tabli Opštinske uprave i zvaničnoj internet stranici Opštine https://novacrnja.rs/sr/ danas je objavljen Javni poziv za za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stanovima na teritoriji opštine Nova Crnja za 2021. godinu.

Predmet Javnog poziva za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stanovima na teritoriji opštine Nova Crnja za 2021. godinu je izbor građana za dodelu bespovratnih sredstava građanima za energetsku sanaciju porodičnih kuća i stanova, u skladu sa Odlukom o finansijskoj podršci unapređenju energetske efikasnosti stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji Opštine Nova Crnja („Službeni list Opštine Nova Crnja“, br. 17/21) i Programom o finansijskoj podršci unapređenju energetske efikasnosti stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji Opštine Nova Crnja za 2021.godinu („Službeni list Opštine Nova Crnja“, br. 17/21).

Uslovi za učešće i kriterijumi za izbor definisani su Javnim pozivom za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stanovima na teritoriji opštine Nova Crnja za 2021. godinu, koji možete preuzeti sa zvanične internet stranice Opštine Nova Crnja https://novacrnja.rs/sr/ .

Rok za prijavljivanje je do 15. septembra

SMS Oglasi

Ukucajte OGL napravite razmak tekst vašeg oglasa i sve to pošaljite na 2399.
Oglasi se emituju 5 puta u toku dana, u sedećim terminima: 08:08, 10:10, 12:12, 15:15, 17:17.
Cena oglašavanja za jedan dan iznosi 100 din + PDV.