„Srbija u ritmu Evrope“ 5. septembra na TV „Prva“: Nova Crnja predstavlja Maltu

26. avgusta 2021.

Tamara Zvekić, Anđela Stojčić, Kristina Došlov, Marina Stanković, Maja Eremić i Jelena Manojlović predstavljaće Maltu na velikom televizijskom takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“, koje će biti održano 5. septembra. Predstavnici Nove Crnje nastupiće pod rednim brojem 6, uz veliku podršku lokalne samouprve. 

Opština Nova Crnja već četvrtu godinu zaredom ima predstavnike na ovom velikom muzičkom takmičenju. Tim će ove godine činiti šest mladih devojaka: Tamara Zvekić i Anđela Stojčić će pevati, dok će Kristina Došlov, Marina Stanković, Maja Eremić i Jelena Manojlović plesati.

Anđela Stojčić, studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, kaže da su pripreme za takmičenje bile zanimljive:

Druženje je bilo izvanredno, ovo je zaista veliko iskustvo za nas. Nastupićemo sa pesmom „All of my love“, a predstavljamo Maltu. Zahvalila bih Opštini Nova Crnja na ukazanoj prilici i pozvala građane da glasaju za broj 6, na 1557 – rekla je Anđela.

Zamenik predsednika Opštine Nova Crnja, Dragan Daničić izrazio je veliko zadovoljstvo što Nova Crnja i ove godine deo projekta „Srbija u ritmu Evrope“:

Ovaj projekat na najbolji mogući način reprezentuje mladost, lepotu i energiju koje naša opština poseduje. Nadamo se velikom uspehu i pozivamo građane da ih podrže i glasaju, jer će naše predstavnice biti jedne od najboljih, ako ne i najbolje – rekao je Daničić.

Ana Marija Lekin, predsednica Skupštine opštine Nova Crnja i koordinatorka, kaže da su devojke prethodnih meseci naporno radile i spremale se za takmičenje:

Shvatile su da je ovo jako dobra prilika za lično usavršavanje u svakom smislu. Nama kao lokalnoj samoupravi je ovo lepa prilika da prezentujemo talente koje imamo i veliko nam je zadovoljstvo da sarađujemo sa ekipom „Srbija u ritmu Evrope“ – rekla je Lekin.

Izvršni direktor “Srbije u ritmu Evrope” David Makević istakao je da je cilj ovog projekta podsticanje mladih talenata i njihova promocija:

Na ovaj način pokušavamo da mlade usmerimo da rade na kulturi i sebi i da podstiču jedni druge. Najvažnije je biti u timu, sticati nova znanja i veštine, kao i raditi na sebi i promociji lokalne zajednice. U televizijskom prenosu uživo, 5. septembra imaćemo i veoma talentovane predstavnike Nove Crnje i verujemo da će ovo biti njihov najbolji nastup do sada. Nadamo se da će ova opština i narednih godina biti deo takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“ – rekao je Makević.

Pobednik takmičenja određuje se sabiranjem SMS glasova i glasova žirija gradova učesnika. Grad pobednik kao nagradu dobija sledeće godine televizijski prenos na nacionalnoj televiziji iz svog grada kao i promociju svog grada na nacionalnoj televiziji, a deca grada pobednika nagradno putovanje u zemlju koju su u televizijskom programu predstavljala. Ove godine domaćin televizijskog prenosa biće Čačak, čiji su predstavnici pobedili predstavljajući Španiju.

SMS Oglasi

Ukucajte OGL napravite razmak tekst vašeg oglasa i sve to pošaljite na 2399.
Oglasi se emituju 5 puta u toku dana, u sedećim terminima: 08:08, 10:10, 12:12, 15:15, 17:17.
Cena oglašavanja za jedan dan iznosi 100 din + PDV.